Op 8 maart 2020 was ons laatste Torna | Cultura-café. Een week later ging Nederland op slot. Het corona-virus heeft de hele wereld flink geraakt. En helaas is het nog steeds niet onder controle en zijn de gevolgen overal duidelijk merkbaar. Ondanks de recente versoepelingen, is het opstarten van activiteiten, vooral in de culturele sector, een hele klus.

De programmaraad van Torna | Cultura heeft in de afgelopen periode de koppen bijeengestoken om te bekijken wat mogelijk is. Vooralsnog zien we nog geen mogelijkheid om de gebruikelijke frequentie van onze programmering te volgen. We willen u dan ook laten weten, dat we in oktober noch in november een literair/cultureel café kunnen aanbieden.

Toch willen we ook het komend seizoen graag een programma voor u presenteren. U zult begrijpen dat we hiervoor heel zorgvuldig te werk moeten gaan en ons aan alle nieuwe regels moeten houden. Hoe dit kan, gaan we de komende tijd uitzoeken.

Zoals het er nu naar uitziet, kunnen we op zondag 24 januari 2021 wellicht aangepast van start gaan. Mogelijk dat we door de beperking van het aantal bezoekers, ons programma twee keer op deze zondag aanbieden. Zodra we meer duidelijkheid hebben, zullen we u via mail en media verder informeren.

U zult begrijpen, dat we dit jaar zonder passe-partouts werken. De entree blijft 6,00 euro per persoon.

Voor de komende tijd wensen we u alle gezondheid toe.

Met hartelijke groet,
Programmaraad Torna | Cultura.